Главна » FAQ [ Нов въпрос ]


Цените на хотелите за ранни записвания са с 15-25% по-ниски в сравнение със стандартните цени. Всеки хотел дава различно намаление за ранни записвания.

Единствените ограничения са свързани с авансовото и пълното плащане, което трябва да се извърши съгласно офертата, обикновено при резервация се плаща аванс от 150 евро на човек (за самолетните почивки) или 100 евро на човек (за автобусните), а доплащането до пълната сума е в рамките на определения срок по офертата. Не се допускат смяна на имена, тип настаняване, хотел и др. В случай, че това се наложи, се прилагат стандартните цени.

Анулирането става, съгласно договора, който ще подпишете. В зависимост от периода, който остава до пристигането, анулирането става без неустойка или със съответен процент.

Когато изберете хотела за Вашата почивка, ще подготвим договор и фактура за плащането. Малко преди пътуването ще Ви предоставим т. нар. травел пак, или пакет от документи, необходими Ви за самото пътуване. Самолетните билети са електронни, т.е. когато се явите на летището на гишето за check in Ви трябва само паспорта, с който от списъка на пътниците за съответния полет, ще Ви бъде издадена бордна карта.

Ние сме мобилни и сме на Ваше разположение в удобно за Вас време и място (на територията на гр.Бургас). Ще Ви консултираме по телефон и/или по мейл, за да направите своя избор и ще Ви посетим за оформяне на документите и подписване на договора. Предпочитаме плащанията да се извършват по банков път, но ако това е неудобно за Вас, ще подготвим платежно нареждане и ще внесем парите от Ваше име. Напоследък този начин на работа е все по-предпочитан от клиентите и мобилността стана отличителна черта на нашия екип.

Защото работим без надценка, с ясни и прозрачни условия. Познаваме добре почти всички хотели и можем да Ви дадем конкретна информация, която да Ви помогне при избора. Не е нужно да губите време да идвате при нас, ние ще дойдем на среща в удобно за Вас време и място (в гр. Бургас), дори и през почивните дни. Работим бързо и ефективно и няма да Ви губим времето, отговаряме бързо на мейли и винаги връщаме пропуснати обаждания. Ако желаете, ще Ви изпратим на летището или от пункта за тръгване на автобусите, за да сте спокойни, че Вашето пътуване ще започне без проблеми и напрежение. Ще Ви дадем съвет и консултация, дори и да не станете наш клиент.